WATERGEDRAGEN COATINGS VOOR PVC, ALUMINIUM & METAAL
Een automatische, grijze sectionaalpoort die grenst aan een huis met oprit er voor

Duthoo ontwikkelde zijn eigen watergedragen verfsysteem, Hydrocoat, met het oog op het ecologisch verduurzamen van PVC, aluminium & andere metalen oppervlakken. Na de initiële lancering reeds een aantal jaren geleden, werd in 2023 een vernieuwde versie uitgebracht, waarbij de hoeveelheid aan schadelijke VOC’s ten opzichte van traditionele solventsystemen met 90% gereduceerd wordt.


Naast de 1C en DTM kwaliteit kan er gekozen worden voor een 2C systeem, dat ondermeer wordt gekenmerkt wordt door een hoge UV-resistentie en een hoge dekkracht. Ook qua kleureffecten zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt : glad, met fijn structuur, met of zonder metallics, … Het brede arsenaal aan basecoats, kleurlakken en clearcoats biedt ons de mogelijkheid om quasi alle poederlakkleuren in natlak te ontwikkelen. 


Dankzij verdere ontwikkelingen zoals Duthoo Cool Pigment worden oplossingen geboden op het vlak van temperatuurbeheersing. Het Cool Pigment verbetert immers de reflectie van infrarode straling, waardoor het gelakte oppervlak minder gaat opwarmen en daardoor minder onderhevig is aan mechanische vervorming.  


Lees meer over Duthoo Hydrocoat in onze brochure. 


LEES MEER