PVC & ALUMINIUM SCHRIJNWERK
Wit raam met donkere contrasten en uitzicht op een binnenplein met veel groen

U vraagt zich af wat wij voor u kunnen betekenen, 
gezien aluminium doorgaans wordt gepoederlakt? 

Indien u bepaalde onderdelen heeft die nog niet gelakt zijn of die niet gepoederlakt kunnen worden, beschikken wij over de geschikte oplossing. Wij kunnen de benodigde kleur namelijk reproduceren in natlak. In eerste instantie kan u nagaan of een kleur uit onze standaard kleurendatabase aansluit bij wat u zoekt. Zo niet, dan staan we paraat om aan de hand van een kleurstaal of poedercode uw kleur te ontwikkelen. Hiervoor moet u weliswaar rekenen op een iets langere levertermijn. 


Bent u op zoek naar de geschikte 
foliekleur voor uw PVC?

Ontdek het aanbod van foliekleuren bij Duthoo, waar we een uitgebreid aanbod hebben dat perfect aansluit op de afwerking van PVC. Duurzaamheid, kleurvastheid en eenvoudig onderhoud staan centraal in ons aanbod, zodat uw investering lang meegaat.


Bent u op zoek naar herstel- of onderhoudsproducten 
voor aluminium & PVC?


NEEM HIER EEN KIJKJE

Winsol over Duthoo:

Niettegenstaande het duurdere prijsniveau kiezen we voor Duthoo, waarmee we reeds een jarenlange samenwerking hebben, omwille van de degelijke kwaliteit, een goede leverbetrouwbaarheid en vooral de service en oplossingsgerichtheid waarmee vraagstellingen en problemen opgelost worden.