Over Duthoo


Vincent Duthoo is afkomstig uit een geslacht dat nauw verweven is met de wereld van verf en decoratie. Zijn overgrootvader richtte in 1904 de familiale verf- en decoratiegroothandel Duthoo-Costeur op. In 2005 startte Vincent echter met het schrijven van zijn eigen ondernemersverhaal. 

Duthoo focust zich op het reproduceren en verdelen van industriële lakken. Het groeiend verhaal zet zich verder dankzij de solide reputatie die het bedrijf intussen heeft opgebouwd in verschillende markten, zowel nationaal als internationaal. 

Ons succesverhaal vindt zijn basis in een team van ongeveer 30 toegewijde collega's. Samen vormen we een geoliede machine die dagelijks garant staat voor de efficiënte werking van Duthoo. Het teamwork, hun toewijding en ongeremde inzet zijn de drijvende kracht achter de kwaliteit die we leveren. 


ONZE KERNWAARDEN

Ons team werkt efficiënt & succesvol omwille van een goede wisselwerking tussen drie verschillende kernwaarden, namelijk: integriteit, flexibiliteit en enthousiasme. 


INTEGRITEIT

We streven ernaar eerlijk, transparant en realistisch te handelen. Onze toewijding aan integriteit betekent dat we de hoogste normen van professionaliteit handhaven, zowel intern als extern.

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit keert terug in elke laag van ons bedrijf. We stellen ons verdraagzaam op tegenover collega's, maar onze flexibiliteit vertaalt zich ook in onze aanpak naar de klant toe. Geen twee projecten zijn namelijk hetzelfde en elke klant heeft zijn unieke behoeften.

ENTHOUSIASME

Ons team heeft een echte passie voor wat we doen en dat zie je terug in onze werking. We zijn erg gepassioneerd om uw visie tot leven te brengen.