HERSTELFIRMA'S

Beschadigd raamprofiel met kleine krasjes en twee handen die eraan werken

U moet een herstelling uitvoeren en bent op 
zoek naar een exacte replica van de 
kleur die u moet bijwerken? 

Allereerst beschikken we over een uitgebreide database met standaardkleuren, bestaande uit RAL, NCS, poeder en folie kleuren, waaruit u kan kiezen. Indien daar niets tussen zit dat voldoende aansluit bij wat u zoekt, kunnen we ook overgaan op een kleurontwikkeling. In dat geval wordt een kleur speciaal voor u gereproduceerd op basis van een kleurstaal of poedercode. 


Op zoek naar een partner die veel 
verder gaat dan enkel kwalitatieve 
lakproducten afleveren?

Onze expertise laat ons toe oplossingsgericht te werk te gaan. Hierdoor kunnen we de nodige bijstand en technische ondersteuning bieden waar nodig, binnen een mum van tijd. RD Group over Duthoo:

Reeds jarenlang werkt RD Group samen met Duthoo coatings als leverancier en “problem solver” voor onze diverse laktoepassingen. Als specialist-hersteller van lakwerk voor ramen en deuren in zowel pvc als aluminium weten wij de expertise en know how van Duthoo bijzonder te waarderen. Vooral hun uitgebreide kleuren databank in verband met de verschillende poederlakken die toegepast worden in de schrijnwerkerswereld, zijn voor ons heel belangrijk.  Ook speciale kleuren voor diverse toepassingen worden snel en efficient aangemaakt en matchen altijd perfect met de kleurstalen. Kortom, Duthoo helpt ons om succesvol te zijn in onze zaken.