DUTHOO APP

Als vooruitstrevend bedrijf hebben wij speciaal voor u een handige Duthoo App ontwikkeld. Met deze tool heeft u via uw mobiele telefoon, tablet of PC 24u/24u en 7d/7d gratis toegang tot een schat aan praktische informatie die u helpt bij het coaten van zeer uiteenlopende ondergronden zoals hout, aluminium, PVC en diverse metalen.

 

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe een bepaald soort metaal voor buitengebruik met watergedragen producten moet afgewerkt worden? Of vraagt u zich af hoe u tewerk moet gaan om tot eenzelfde eindresultaat te komen als een staal dat voor u ontwikkeld is? Onze handige applicatie geeft u in enkele klikken een antwoord op letterlijk meer dan 1.000 vragen.   


HOE GAAT U TE WERK?

1

Nadat u contact met ons hebt opgenomen maken wij een login voor u aan, waarmee u toegang krijgt tot onze App. Met dezelfde login gegevens heeft u tegelijk ook de mogelijkheid om op onze via een persoonlijk portaal op onze webshop te bestellen.

2

Via de app kan u één van vele applicatiefiches opvragen. Een applicatiefiche bevat verschillende chronologische stappen die u dient te nemen om tot het gewenste resultaat te komen, alsook de nodige basisinformatie met betrekking tot de te gebruiken producten.  

Er zijn verschillende mogelijkheden om tot de juiste applicatiefiche te komen. We lijsten ze even voor u op:

·       Inscannen van QR-code via een staalformulier 

·       Ingeven nummer van de applicatiefiche

·       Ingeven receptuurnummer (PT/ZH/SK/HC-nummer ) en vervolgens verder filteren 

·       Ingeven artikel en vervolgens verder filteren

·       Filteren aan de hand van kenmerken

·       U vraagt aan uw vertegenwoordiger om de correcte applicatiefiche te bezorgen.